Wednesday, October 1, 2008

pesan aidil fitri.

selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir dan batin.

kenal walau sekadar di sini,
andai terhenyak hati kerana tulisan puisitepijalan,
harap ampunkan.

hilang agak lama.
benar.

maaf lagi.

mau tau kenapa?

*senyum lebar, sepanjang horizon di pulau redang ini,
di tempat aku dan suami berada hingga sabtu nanti*

kenapa ya?
aku hilang perkataan pula.

apa ya.

*diam*

*senyum*

bunting pelamin.
*mendepang tangan*

siapa mau peluk aku dan bergelak bersama aku sekarang?
aku perlu teman.

:)

tri,
kamu memang terindah.

51 comments:

zamrudkalam said...

selamat hari raya kak..
and congrates!

zamrudkalam said...

selamat hari raya kak..
and congrates!

Hally said...

wah wah tahniah kak fyn!!!

hadiah hebat di aidilfitri..

:)

little e=two said...

tahniah kak fynn :)

Aida Zahrol said...

kak fynn pregnant???

wow!!!! happy for you....
congratulations!!!!

xoxo~

aku_yanhashim said...

tahniah kak fynn!
happy for u!
=D
sambil peluk kak fynn*
ehe ;)

nona cici said...

sudah berisikah perut kamu,kakfynn????

hatrikirana said...

aku! pilih aku untuk memeluk kamu, berkongsi kegembiraan dgn kamu...
benar ke? sungguh? tahniah... rezeki Tuhan untuk pasangan paling romatik di planet ini...
alhamdulillah...

|1f34|-|1r3 said...

selamat hari raya aidilfitri..maaf zahir dan batin

cikyin said...

kamu sudah berisi fynn?
benar?

kalo begitu, tahniah sgt!!!!!
murah btul rezki kamu berdua.
bahgia amat korang ni.

kamu di redang fynn?
sudilah kiranya beraya di kampung ku, di kuala terengganu ni.
aku amat berbesar hati sekiranya kamu berdua sudi singgah.

kira nya ada kesempatan utk singgah, maklum saja pada aku golden_may@yahoo.com

salam aidilfitri dari aku. smoga bahgia beraya bersama yg terchenta.

cikyin said...

oh aku lupa.
untuk mendepang tangan juga.

tahniah fynn, tri.

kenape ek, tetiba aku pulak yg speechless.

haha.

cik serabut said...

congratulation! bunting pelamin. seronok!

IY.LEEYA said...

alhamdulillah :,)
tahniah kakfynn & tri!

Anonymous said...

tahniah kak fyn!

*big smile*

maira.adreanna said...

bunting pelamin? wahhh tahniah fynn !! :D selamat hari raya .

msYuz said...

fynn!
Alhamdulillah,so happy for you.
jadi,dengan tipikalnya -

...jaga diri,jaga kandungan,jaga emosi,kurangkan minum ais atau bergas,elakkan makan benda berangin,banyakkan amal surah Yusof utk anak yg cantik...

mmm.

rasanya lebih ramai yang bijak utk menasihati.heee.

akan doakan kesejahteraan kamu!btw,thanx sudi balas msg - i'm flattered! =P

selamat hari raya~~

MyAishah said...

kak fynn!!!
sha nak jadik orang pertama yang memeluk kamu!!!

amosss said...

wah.

ini satu hadiah yang teramat bermakna. di bulan yg mulia, kak fynn beraya dgn 2 insan istimewa.

*peluk kak fynn*

saya sgt gembira untuk kamu berdua. tahniah. dan semoga selamat hendakNya, amin.

-izza

Sue Anna Joe said...

Waahh! Alhamdulillah. Rezeki tuu. You'll be a great mother! Tak sabar nak tengok babymu. Baby Sarah pun tak sempat nak jumpa lagi.

Sonok dengar member dah berisi. And a little bit jealous too! Hopefully habis belajar next sem my turn plak. Insya-Allah... Then boleh la anak-anak kita main bersama. Oh comelnya.

Bahagianya kamu sekarang. :) You deserve it. I'm so happy for you dear.

aainachentak said...

kak fynn..

congrats!!
raya kali ini bertigalah kamu!;)
*buat abg tri juge congrats yah*

selamat hari raya..

M!ZaNi aZyYaT! said...

congrats!

kecik said...

pregnant?
kalau betul, congrats!!!!

hihi.

obor obor said...

akak!!!! congrate!!!

fara rasep said...

bunting pelamin??
kak fynn,congrats!!~;))

didi said...

kak fynn.
selamat hari raya aidilfitri.
sekiranya ada tersalah silap tutur kata, mintak di ampun kan :)

tersenyum tika membaca entry ini.
setelah sekian lama menanti entry baru, akhirnya.
berita gembira.

*tersenyum gembira terguling2. menitis air mata gembira :) *

gembira tahu kakfynn bahagia.
saya, sbg teman, tumpang bahagia.
:)

didi naakk peluk. auuuwww ;;)
hahha! i'm waiting for Fynn Jamal generation.
pretty like you and smarter like her/his father ;)
jaga diri kakak ;)

*happy*

MaNuSiA_RuMiT said...

kak fynn...
meh sini saya peluk...
congrate yer...
hehehehhehehe...
nanti bleh la kita cari nama baby sama2 okey...

with love
nanie

aMAZy EVE said...

kak fynn...
dah ada baby ye?
TAHNIAH...wow rezeki syawal...
indah sgguh hidup selepas ijab dan kabul kan?
rezeki datang tanpa pututs...
senyum utk kamu dan tri..

tahniah kak..

Anonymous said...

Tahniah Kak Fynn!!! Tahniah juge untuk Tri..!

Untuk Kak Fynn, lepas ni, kena la jaga kesihatan lebih sikit, ye?

Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin! =)




~Shie (Friendster, Ex-Classmate Tri di TIKL)~

;)

wendy said...

wahhh...tahniah!!
mari sini..meh aku peluk..

[siti] said...

Bukan setakat berkongsi senyum, berkongsi gembira... malah mahu berkongsi rasa syukur. Moga Tuhan kabuli hajat mau berkembar kamu.

Jarang2 saya mahu beria2 tunjuk rasa gembira diatas kebahagiaan kamu (meski dlm hatinya sentiasa aja begitu), tapi komen kali ni secara jujur dan serius ni.. mcm mau je pelok2 lompat2.

Uwarghh... aku nk kawen jugak!!!~

dalila said...

congrats fynn and tri!
bestnya nak ada baby dahh :D

aisyahuseinrais said...

kak fynn, tahniah! =D
SELAMAT HARI RAYA kak, maaf zahir bati ya =D

semoga bahagia selalu.

.darL. said...

sudah dapat hadiah perkahwinan.
haha, Tahniah! :)

suka-kisah-cinta-yang-sweet said...

subhanallah..

tahniah fynn..

hopefully comel macam mama dengan papa dia...

alhamdulillah..

yourdrugbuddy said...

tahniah!

MK said...

salam aidilfitri, kak fyn.. ^^

p/s: i've included your link in my latest post, here. Do let me know if you want it to be removed, kay?

n u r i d r i n said...

sungguh?
maka tahniah!
=)

cik paperdolls said...

salam aidilfitri fynn

Ruchiano said...

tahniah kak fynn :)

Dayu said...

kak fynn,
are u pregnant??

sukanya dgr kabar gembira ni..
tahniah..

atiqahidayu said...

tahniah fynn! rahmat tuhan datang satu demi satu. semoga semua selamat sehingga selesai. semoga kamu sentiasa dalam rahmatnya. semoga aku menyusul. amin.
tahniah lagi! =)

kokenalakutapiakumalasnakletaknama said...

hahahahahhahahahahahahhaaaa.. aku gelak dengan kau.. kerana sekapal.. bunting pelamin itu best....

ada yang tunggu bertahun..syukur beb...

adinda anne said...

omg!
im speechless.
terlalu gembira utk kakak :)

alhamdulillah.

Beautiful_Unbreakable said...

Wow!Sy nk hug kak fynn!!!

take care of yourself and your baby ya!

*smile*

*speechless*

*excited*

Selamat Hari Raya & Congrats...
Mesti cute baby tue nnt... =)

Syah Saliman said...

kenapa ni,kenapa aku lambat tau ni.......????

uweekk uweeekkk bersedialah.
oh yah kak fynn,if need any help abt breasfeeding,syah sedia membantu.mama kaunselor breastfeeding.nanti leh tgk baby kak fynn.

bila nak jumpaaa nii...syah nak spm dah....tapi takpa lah.tade rezeki pun ,in the future adalah tu kan? :)

farah rosni said...

wah! tahniah kak fynn! hadiah besar lg utk anda!

*peluk cium untuk kak fynn*

schuhz m. said...

tahniah! i'm so happy for you kak fynn. you'll make a bad-ass cool mother. *kiss kiss*

puthree said...

how lucky u r!! =)

kunang-kunang said...

arrghhh
lmbt tau nih
tahniah..!!!

*terharu*

princessanna said...

congrats dear!!!!

meay said...

alhamdulillah
tahniah kak fynn
;)
moga indah2 hidup ya!