Sunday, October 26, 2008

tentang mendapatkan buku itu.

email. email. email.

harapnya, kalian yang mahu memesan dapat memberikan sekali di ruangan komen di bawah:

a) email anda.
b) alamat rumah anda.

atau bisa juga kamu emailkan secara peribadi ke fynnjamal82@gmail.com, dengan subjek: 'buku merah bersimbol hati'.

nanti, saya akan maklumkan nombor akaun untuk anda masukkan nota merah anda.

andai ada sahabat2 lain yang juga mahu, sila tinggalkan komen di entri ini atau yang sebelumnya. dengan langkah yang sama.

PERHATIAN: saya akan mula menutup permintaan pada selasa malam jam 11.59 (aku suka sama sama kisah cinderella). bermakna, pembayaran juga minta diselesaikan ketika itu. semoga kalian dapat fikirkan payahnya saya hendak berulang-alik ke bandar untuk mendapatkan bahan2. selepas tengah malam selasa itu, agak sukar untuk saya usahakan. (isu pembungkusan dan pos, dll)

dan kalau mahu batalkan pemesanan, harap lakukannya sebelum selasa itu juga. jangan main2kan perasaan aku. plis.

dan oh ya. hanya pemesanan yang menurut prosedur di bawah akan dilayan.

(ini bukan hal wang. tapi saya tahu ada beberapa anon di antara kita. sekadar meletak nama, tanpa email anda, saya terpaksa kirakan ia bukan pesanan sah.)

harap faham ya?

urutan yang mesti kamu ikut:

1) memberi saya email kamu / atau kamu email saya.
2) saya respon dengan nombor akaun dan butir2 yang perlu kamu ada.
3) telefon / sms saya 5 minit sebelum kamu masukkan wang. untuk semakan.
4) saya sms menyatakan saya bersedia.
5) maklumkan sebaik sahaja wang dimasukkan.
6) saya beritahu penerimaan.

langkah 3 - 6 boleh diganti dengan emailkan saya gambar resit pembayaran yang kamu ambil menggunakan kamera digital, slr, telefon, psp, dll. atau lebih mudah, datang dan hulurkan ke tangan saya di nilai ini. hehe.

boleh berkenalan, seperti beberapa sahabat puisitepijalan, semalam.
*kenyit mata*

harapnya, berbaloi rm10 anda untuk tulisan picisan saya.
sesiapa yang sudah baca, kalau boleh, beritahu saya apa puisi paling kamu gemarkan. dan kenapa.

tidak salah, kan, berbual tentang rasa bersama2?
saya suka komen2 anda.
(walaupun sukar sekali saya balaskan)

kalau mahu, ckp cepat2. saya mahu beli barang2 untuk membuat buku.
ngeeeeeeee...

terima kasih. terima kasih. terima kasih.

44 comments:

Tina Jo said...

kak fynn..tina jo, bukan teena ryan. agagagag

rokiah said...

kakak. kalau luar malaysia boleh?

Lynn Honeym said...

genylady@yahoo.com

Ladynoe said...

fynnn..kasik la link nak tgok buku ape tu?
please...semua nak beli ni.
saya macam terinign nak tau buku apa tu.

Marzuki said...

utk ppuan je ke ni?

SYFNS said...

kak fynn, sy mahu! ini email sy phynust91@yahoo.com. pliz, sy mahu!

Ruchiano said...

kak fynn

sy dah email
do check ya

bulan. said...

kakak,sy mau DUA copy (tak cukup 1.hehe).
divastarz_angel@yahoo.com

Shamimi Rosni said...

saya mahu juga.
trillionraindrops@yahoo.com

Sue Anna Joe said...

sueannajoe@gmail.com

hati kaca said...

che puan..saya mau jgk.
kimiachenta@yahoo.com

cikhatipecah said...

maaf kak fynn
lupa nak beri alamat.
nanti saya text kak fynn alamat saya.

cherasepeai said...

syaherasepeai@yahoo.com

Anonymous said...

Kak Fynn, Shie nak 1 jugak. Semalam takde rezekila nak beli. :)




e-mail: shi3le3@yahoo.com

~Shie~

shabella said...

shadya.shabella@yahoo.com

QUYA said...

naquya_ixora@yahoo.com

syieda ibrahim said...

su mahu ini!!!
sy akan email kak fynn..
akhirnya..

tinta jiwa said...

sis,sudah email.

[siti] said...

dah email

mollyjinxed said...

miss fynn
aku juga mau buku itu

sila email ke mollyjinxed@gmail.com

saya tunggu ya

thanks

Marzuki said...

rm10 ke?

marzuki_jalil@yahoo.com

Cieri said...

kak fynn...berminat jugak nak beli..tapi kat luar malaysia skang....
nak dua kalau boleh...

nota.kematian said...

mau juga.
ini alamat email saya

nota.kematian@gmail.com

terima kasih.

Ruchiano said...

kak fynn

ruchiano ialah fairuz murtadza

hehehe sorry takasi tau awal
adeh ampuunnnnn

Syah Saliman said...

akubosan274@yahoo.com

Aifa said...

mentallystoned@gmail.com

mochitsuki said...

fynn...
aku udah emel kamu..
reply ye..

milkyluna said...

syiema_luna@yahoo.com

kak fynn jgn lupe email.

misshetrek said...

kfynn..
my email.
nak 2 copies tau.

rozannarizwan@yahoo.com

still sedih xdpt tgk ur show aritu..

didi said...

kak fynn.
saya dah email.
menanti jawapan.
esok selasa.

:)

bulandarling said...

kak fynn
sy pun mahu 1 ini email sy
chentaeisya@yahoo.com


pliizzzz..

=)

Sarah.Rizar said...

kak fynn!

sarah nak!
:)

sazzy_pussycatdolls@yahoo.com.my

menunggu email kak fynn.

Anonymous said...

ini emeil saye
one_arezone_ewan@yahoo.com
saye nk sgt plizzzz...

mlyna said...

kak fynn.saya nk buku itu dan saya dah emailkan :)

ni email saya mlynalyn@yahoo.com

mlyna said...

oh ya kak fynn i want 2 copies please :)

Fizz said...

nak juge...

fizzon9@gmail.com

Amira Zafirah said...

kak fynn, ade dpt email kite tak?
kambingmosh@hotmail.com

jiwa kacau said...

mesti la puisi

"menjadi aku"

kamu berikan puisi ini utk sy d mlm hari bintang jatuh....

"aku menjadi yg itu-itu melihatkan kamu.
menjadi sesuatu yg kamu tdk tahu kamu perlu.
dan menjadi yg itu-itu membahagiakan aku.
menjadi sesuatu yg kamu sebenarnya amat perlu."
*fynn*

haih.....

jiwa kacau said...

act sy record fynn nyer performance masa mlm bintang jatuh. sepanjang2 fynn kt depan tuh sy record (kecuali part fynn melatah...he...)tp x taw camna nk upload kt u-tube....

dyana said...

sempat lagi tak nak beli?
gadeschenta@gmail.com

.darL. said...

kak fynn,
post la gmbr buku tu.
curious ni :)

priapujangga said...

dah tgk buku tu dari adik yg gilakan puan fynn...hehhe...nice tp nape takde puisi2 hits kegumaranku....puisi buat ayahanda,puisi bonda,anak kecil dan dermaga...

dia.si.pembebel said...

kak fynn
nama saya tiada!
farah wahida:)

dina said...

fynn.... aku juga mahu buku merah itu... bagaimana ya? boleh kamu emailkan pada aku akaun no kamu? dan kan ku berikan alamat ku...
sila email:- dina32541@gmail.com... TQ