Monday, October 27, 2008

tolong semak kategori anda (finalized)

1) nama sesiapa yang tidak ada, sila tinggalkan pesan di komen atau email.
2) tolong semak andai nama kamu tergolong dalam mereka yang tidak memberi saya alamat. tanak buku ye? :)
3) saya ada bikin buku lebih. dalam sepuluh. selagi belum jumaat, anda masih boleh minta.


//buku merah menunggu kamu. tp alamat kamu tidak ada pada saya//


amy fahmi

//membuat pesanan, tapi tidak tahu statusnya//


B:
bulan

C:
cieri

S:
sue anna joe


//yang sedang menunggu buku merah//


A:
afiq
afy sufiana
aida zahrol
alep
aliaa mansor
amira (kambingmosh)
amirul ismail
anna
arthlete (abuyugen)

B:
bubbysummer
budak jb ler

C:
cherasepeai
cici
cik soomi

D:
d. sapphire
darla debie
didi.lola
dirt 1012

E:
eiya ibrahim
emme~

F:
faisyariza ralman amir
fara linda
faradela
farah haireen
farah rosni
farah yasin
faroul rafiq
fatin nurliyana

H:
hati kaca
hatifragile
hazwan
hidayah hassan

I:
icha
idzwie
iydajuhar

K:
khadijah abdul rahman
kechixz
kell
kyoko

L:
loveAreSuckmeChizZu
lynn honeym

M:
marzuki
mazlinda
mieza isa
missaussie
misshetrek
misyuz & adiknya
mochitsuki
molly & kawan2
moon
muhammad hafiz baharuddin
mylina

N:
nadia zaihasreen
nia nadia
nizux
noor diana (gadischenta)
nor salfiza
nordiana
nota kematian
nunu
nur fara
nuridrin
nursyahidah bt ibrahim
nurul asyura (cik daun)
nurul izwan

P:
pooja

Q:
quya

R:
rina sharlinda
roziana (ogie)
ruchiano

S:
saffiyahnajlah
sarah munira
sh. nurmeaysarrah
shabella
shaira amira
shamimi
shie
soraya
siti zya
syah saliman
syahirah ismail
syahirah shuhaimi
syaza marya
syd
syfns
syima

T:
tikah atikah
teena jo
tiqa harun

W:
wani ardy
waniee & thirah

Y:
yanhashim

Z:
zarith sofia
zool

//yang akan mengambil dari tanganku//

ferienza (fara)
shilalatif
zariah

35 comments:

9th January 1991 said...

hye kak fynn!
ini Lynda..ingat tak dari MySpace yang tanya tentang puisi kakak..
btw, ini link blog saya...saya pun gemar menulis beberapa kata"..yang teman" kata puisi..tapi ahh bagi saya hanya setakat kata" dari hati yang ingin saya luahkan..
sudah! lari topik! heheee..
so akak boleh tolong terangkan tentang puisi kakak tu???

lihat saya di..
http://inthenameoflynda.blogspot.com
http://lyndaoohlynda.blogspot.com

terima kasih kakak!

hatifragile said...

ye..saye hatifragile.esok masok duit. nanti saya emel akak.oke.

misshetrek said...

sudah email resit pembayaran.
dapat baca x?
hehe..

blur laa gmbr tuh.
kamera megapixel rendah sgt.
harap2 boleh baca :D

Cieri said...

kak fynn....
camne nak bayar?
money order from japan sangat lah mahal commision die.....

abuyugen said...

hi che puan fynn... arap anda terima bukti pembayaran saya yaa... tak sabo nak memilikinye... huhuhuhu!!!

afiq said...

Fynn,

I'll maybank 2 u the money tommorow morning. Haha.

Will text you as soon as the money has been transfered.

Thank you.

-Abdullah Afiq

nor atiqah said...

akak sye nk 1 buku merah..

cm ne nk wat erk??

nor atiqah said...

akak..nk beri alamat dimana ??
time kasih akak.. :)..
tpi sdih la dgr akak nk calo da ari sabtu neh.. :(

Sarah.Rizar said...

kak fynn..

saya dah transfer duit dlm account kakak.

check out your mailbox yea?

tak sabar menunggu kedatangan
buku merah..

:)

nota.kematian said...

fynn,
kamu boleh emailkan no akaun kamu ke email aku.

tindakan selanjutnya aku sudah kabor kabur. hehe.

tunggu untuk mendapatkan no akaun kamu untuk membuat pembayaran.
berapa ringgit ya buku itu?

Fizz said...

Kak Fynn,

I've done the payment...~ ;)

resit ptg nnt sy mail kan ok? :)

(^_^)V

emme~ said...

sissy.
bank in olredi.
check ur mail arh.

muaaah2

cik puan daun said...

dah hantar email.. masih belum dapat balasan on details of your account...

*jangan aaa gua terlepas daripada tempahan ini*

-email: cikdaun[aT]yahoo[doT]com

hatifragile said...

sudah hantar resit deposit.
dapat dah kan??hihi

dirt1012 said...

kak fynn.saya sudah emailkan resit ptg td.(dirt1012)

Sarah.Rizar said...

kak fynn!!

sarah dh bank in duit tuu..
check out ur mailbox okeh?
:))

afysufiana said...

kakfynn..
apsal afy still dalam special case???
=)

yanhashim said...

kakak ku fynn jamal
nama ku hilang dari pandangan
hahaha
eh mana nama paling best dalam dunia 'yanhashim'
dan status?

status saya tak single dan tak juga berpunya

ehe ;P

nor atiqah said...

akak masih sempat x nk bank in ari nie

Tina Jo said...

teena jo udah menghantar bukti pembelian melalui e-mail. :)

hayati said...

kak fynn,thinkin of buying but since I'm not in Msia skrang, so mstlah sush kn..tp xpe..nnt di NZ, akak di mana?Auckland kh?

syd said...

hye fynn..ku sudah emailkan resit..x sabar untuk mendapatkannya..!!

Amira Zafirah said...

yeeey, nama saya ade.
settle.
kak fynn, menuggu dgn tidak sabar dh ni
:D

capullet360 said...

ermm...
sakit jugak...
im sure fynn jamal bleh...

milkyluna said...

sudah hantar pembayaran ke bank kak fynn.mahu tangkap gamba sebagai bukti pembayaran.

Sarah.Rizar said...

kak fynn!!

sy sarah munira.
sy dh masuk duit dlm account sis lah..
2 hari lepas.
sy pn dh email kan resitnye.

mengapakah masih berada dlm keadaan 'tidak tahu status'?

dia.si.pembebel said...

kak fynn!!
saya dh email kamu ..
aiyooo..
kenapa..
adakah orang laen yang tlh memanipulasi saya??
uwaaa..
saya telah bank in duit dan email juga resitnya ke kak fynn.

dia.si.pembebel said...

kak fynn!!
saya dh email kamu ..
aiyooo..
kenapa..
adakah orang laen yang tlh memanipulasi saya??
uwaaa..
saya telah bank in duit dan email juga resitnya ke kak fynn.

aifaarizwan said...

akak..
ni saya aifaa.
adik misshetrek.
this is our address.

blok 4-2-6 Apartment Arena Shamelin,
Jalan 3/91 Taman Shamelin Perkasa,
56100 Cheras,
Kuala Lumpur.

ktorang pesan dua buah buku kan?
nanti pos ye?
thanx akak ;)

Sarah.Rizar said...

yeayyy..!!

sungguh teruja menantikan kedatangan buku merah kak fynn.
thanks sis!

Anonymous said...

ye saya berada di fasa yg betul

menunggu,
d.sapphire :D

syahirah said...

oh.sudah lihat nama di sana.
timekasih kak fynn.
saya juga sedang menunggu dgn sabar.
(:

-syahirah ismail-

atheera.akem said...

saya mahu. boleh lagi tak? :)

HANA bUdaK cEkElAt said...

salam
kak fyn..
masih ada lagi buku merah itu?
saya sangat mahu membelinya
;p

-atie- said...

kalo atie mau Buku Merah Bersimbol Hati masih ada???
atie dulu gemar menulis mcm fynn tp skang idea seakan ilang