Monday, October 13, 2008

edisi album lagi. maaf.

sebaik sahaja selesai mengemas rumah terbuka,
aku pergi potong rambut.
pendek, sbb tri kinky.

*gelak*

taklah. dia pernah lihat gambar aku dulu2 yang pendek rambutnya.
dia kata comel.
aku lagi suka.
sbb aku dah rimas.
aku mau punk bob mcm dulu.
tapi dia tak kasi.

dem.

maka terpaksa potong mcm budak kecik.
alaa.. tak ganas la macam ni.

rindu zaman aku mohawk dahulu.
haha.

gedik. aku tau.
cheis.
(tri, kasilah kite jadi tomboy balik. kikiki)

ini paginya. ketika rambutku masih seperti seorang pengacara jemputan nona.

nasihatku utk sebuah perkahwinan?
gelak, gelak dan gelak.

rahsia: sepatutnya ini baju bersanding. tapi tak jadi sebab 2 minggu saja lagi masa utk kami di tanah melayu.

kalian mesti dah tau dia siapa, dan bagaimana dia boleh tiba2 berada dalam ini gambar.

selamat hari raya aidilfitri dari budu&belacan dan puisitepijalan.
duit raya ada. meh meh.

kami dua entiti saiko.
hentikan fitnah atas kami.

dua pasangan sewel tapi bahagia.

maaf la banyak sgt gmbar dua tiga hari ni.
:)

selamat hari raya aidilfitri.
maaf atas apa yang terzahir juga yang batil.
jgn risau, kalian sudah lama sifar dalam akaun kemarahan saya kalaupun ada.

*senyum*


37 comments:

ney said...

cantik

tinta jiwa said...

syommeeell la kakak!

drugbuddy said...

rambut pendek cun.

mollyjinxed said...

wow.. sgt hot berambut pendek :P

Dyana Halim said...

comey..comey sgt kak fynn berambut pendek..

;)

Sue Anna Joe said...

alamak rambut. sangatlah sepsiiiiii. pasti tri tersangatlah turned on. sebab aku pon turned on. ahahha. definitely hotter with the new hair.

kiteorang said...

nice baju u have!

bella honey said...

suke 1,7 and the last one.gojez okeh!

Farah Rosni said...

rambut baru kelihatan cun!

amosss said...

biyutiful.

as usual.

=)

-izza

hati kaca said...

owh..che puan..
anda sgt la santek lagik buat saye tertarik...hadoi...tergoda la pulok..hehehehe
-donuts-

MaNuSiA_RuMiT said...

seksinya kak fin...
ish3...

hehehehheheh
*ketawa*

tynaizat said...

wah.kak fyn tambah hot gitu.
(:

Syah Saliman said...

cantik.
fyhanna ;)

kak fynn, syah nak duit raya....

nurain said...

ngee..mcm rihanna ella..ella.. la..

Mrs bubu (boo) said...

ala rambut pendek lagi cun r kak fynn

fARHaNALiCiOus said...

gamba no 1. looks like rihanna. luv it.

Pink Mama said...

lawa ler rambut baru tu...ala2 Rihanna :) ehh..sorry tumpang baca

Zaini said...

wau.

1st pic mcm rihanna.








=)

aainachentak said...

smart!:)
*ehemmm eheemm kak anna ngan hubby pown ader kah?:D*

Anonymous said...

suke tgk senyuman kak fynn mcm dalm pic no 5 :)

-hani

yarn said...

suke short hair image tu~

arm said...

terai naynyi umbrellah elah elah skali.dah sebijik kak hanna dah tu.

FATENEDAN said...

thts nt hana lee kakak..tu mcm rhianna ok..dem,u look gud in short hair..n tros lagi jelita dengan senyum kat bibir tu..

*jeles tgk gamba umh tebuka kamo..=(

IY.LEEYA said...

rambut mcm masa first time jumpa kakfynn dulu! best :p nak jumpa kakfynn sblm ke nz pls pls pls. buat la gatheringg wuwuww

luna.photocatcher said...

aikk...kak fynn beraye dengan sue anna joe..wahh...masing masing pengantin 2008... :)

hatrikirana said...

rasa utk menjadi tomboy kembali?
ckp org2 tua, mungkin pembawakan anak lelaki...

"senyum"

aku doa utk kamu bahagia

jangandekatiaku said...

cantik n nmpk comel la..
:)

nur nabil said...

cantik !!

syieda ibrahim said...

seronoknya raya kak fynn.
rambut pnjang atau pndek,kak fynn still cantek.

p/s: jika ada kelapangan wktu,boleh singgah di blog sy.komen la puisi sy.mngkn x sehebat kak fynn pnya. ;]

kebulan said...

serius,cantek.like ur new hair.kalao nk gi ptg rambut,nak rmbut camtu ckp mcm mana yer? slalu pegi salon dpt rambut tak best,slh potong ah mcm2

M!ZaNi aZyYaT! said...

mmg sgt hot dgn rambut pendek :D

Doly John said...

Rambut barumu membuatkan kamu kelihatan skali imbas seperti victoria beckam..sekali imbas je tau..

faraaaa said...

yaaa..mmg ensem lah.
law kak anna turned on,fara pn ap lg..
hahahhaa .
seyes gle jeles.life korg bpk besh.

Ayyman Rahim. said...

Gambar akhir mcm Rihanna lah.

Ladynoe said...

rambut pendek, teringat masa mula-mula nampak kamu di Rantai 1. bersama ular sawa.

tapi masa tu chubby lagi.

hey.

jeles sbb dah kahwin.

haih.

Ynn Ainul said...

kak fynn, nk tengok rumah kak fynn, nk tengok hiasan semua. sangat sangat cantik

mcm rihanna lh :P