Tuesday, October 14, 2008

haihhhh







aku akan rindu kalian.
benci aa.




15 comments:

Mrs bubu (boo) said...

cool haha
;)

Muhd Fikri said...

kak fynn jangan la tido lewat2!
harhar!

Sue Anna Joe said...

Bawah sekali dengan selendang putih dan songkok hitam takleh blah.

Ah, that red backdrop is so tempting. Habis dirakus. Tak lupa juga cermin mata heri poter tu, memang hot item.

I'm so getting a red backdrop esok-esok utk photoshoots. Seriously menyerlah. Pasti laku sewaktu hari raya cina.

Kalau ada CCTV dalam bilik kamu ketika penggambaran ini berlaku, mesti seronok gila layan.

MaNuSiA_RuMiT said...

nice pic sis...

haidar said...

am mcm hancock

hanys said...

hye fynn... sukanya blog fynn... sukanya tgk fynn n tri.. banyaknya fynn nyer dugaan.. tabahkan hati ok? Allah will gave u better.. InsyaAllah.. semoga fynn n tri bahagia di bawah rahmat Allah.. btw, say dah link blog fynn.. n jd follower skali.. :)

errk, kenyang said...

langsir awak memang best,
saya pun nak tiru la...
belang belang...

aisyahuseinrais said...

ada entry pasal kakak di blog saye =D

sAfFiYaHnAjLah said...

huhu...sgt masyuk ini gmbr..
bila akak berangkat?new zeLAND KAN?

ML Amnesia said...

memang la sengal.
like it.
like seriously.
it was awesome.
hehehe.
anyway,
selamat hari raya aidilfitri.

:D

cikKakisaizLapan said...

kak fynn...
saya mula mengagumi anda!

=)

M!ZaNi aZyYaT! said...

fynn mmg sgt hot dgn rambut pendek... haishh..

kumbangkecil said...

dear fynn,

saya da mula tertarik dengan bog sys.
boleh saya link sys fynn??

anyway.
rambut pendek itu hawt.!

:)

nununu said...

merah menawan
merah umpama darah

cantik!

cikyin said...

korang mmg kepala sengal babas laaa!
really cool pics!!

lepas ni share la gambar korang berlatar blakangkan padang hijau nz.