Tuesday, November 18, 2008

nota ringkas

1) damien itu nama kucing. namesake dari damien rice.

2) aku masih belum diizin tuhan untuk menjadi mummy.

3) aku belikan tri gitar ibanez classical. aku namakan 'arjuna', sempena nama yg aku beri tri pada awal percintaan dulu.

4) tri beri aku guitarlele! namanya 'seni'. sempena nama yang dia idamkan mahu beri anak gadisnya yang dia sudah booking untuk jadi daddy's girl.

5) siapa mahu tgk teaser hoppers dgn wajahku? hahaha. jgn gelak okeh. klik sini. we were so sgt comel. dem, tak malu vain sendiri.

11 comments:

Farah Rosni said...

dah agak da mst kucing.

jeannedarc said...

alalala..daddy' girl ye..cepat2 saya tunggu dia.

C.E.@ said...

Waa!!tak dapek nak masuk.Aku tiada bukumuka....

InsyaAllah la tu...janji azali takan pernah salah.Sampai masa ada rezeki tiba juga..

FAZ said...

cerita cinta yang sangat menyentuh dan sweet...

perkahwinan mmg indah kan?saya juga percaya itu..sgt2 percaya..dan sabar menanti hari bahagia itu tiba..

akma....L said...

kah3!! kak fynn!! gler lawak!! cool lar vid tu.. pndinye ikot rentak lagu.. wowowo~ tu msti closet sendiri kn?? best r!! nway.. kalian bdua smmgnye sgt sweet!! CEMBURU! hiksss =p

http://belogsepotden.blogspot.com/

wawapinky said...

aiii kak fynnku minat sama kamu..kata-kata membuat ku angap mu sebagai idola ku.. mekacih kerana memeberi inspirasi..

ledisordre said...

damien tgh buat apa? rindu. post la gamba dia.

yuyun said...

akak punye episode tu da tayang kat tv ek?
saye da tlepas ek?
aiseh. :(

Anonymous said...

bukan suami u tuh takut kucing ke ?
hahahaha

-K-

fynn jamal said...

-k-

ketahuilah yg dia juga sudah ketagih digeletek (walaupun dia paling penggeli)

dan dia juga sudah boleh main kamera (walaupun dia paling benci sama konsep memegang slr depan org ramai)

pandai tak aku?

hehehehe.

LiLoHoNeY said...

kucen comey..

ngee~