Wednesday, November 12, 2008

the junkies


kerana musik dan puisi adalah kokain.
dan kami menghirupnya.









HAHAHHAHAHAHAHAHAHA.
macam haram.

18 comments:

dia.si.pembebel said...

hahah kak fynn gila cantik oh ngan rambut tu.mmg junky sebenar!

dot said...

haha.
ku perlu scan through gambar 2x baru nampak kamu.
kelakar!
haha

uh betol ke itu kamu? *confuse tetiba*
lain!

~Princess of Pisces~ said...

Oldies.. Chomel la kamu ni, Kak Fynn!

;p



~ShiE~

Farah Rosni said...

fuyooo RAMBUT! manyak hensemm aaaa?

ili syazwani mk said...

Erk..itu kamu kah Fynn?

pjoe said...

hahaha
your expression is priceless la

*tgh tunjuk sign rock

AzamKasturi said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.....HAH!

Memang macam haram!takle bla langsung!

Sangat comel lote!!!

It's a halwa for the mata u know?

sAfFiYaHnAjLah said...

hahhahahahahahahhahaha..
memang junkies..
ngengehngeh..
=)
hilang migrain neh,,
adeh..berair mata neh gelak
rasanya la kan akak,
pic neh akan jd y terhangat di blog
seantero..
hahahahha

Syazsy said...

hahaahah lawak haram tol la u ni Fynn.

semestahitam said...

hahaha...tak bleh blah..
cam aram

ML Amnesia said...

jap. jap.
lemme gelak guling2 dulu.
ahahahahahahahaha!
gila la.
rambut akak sumpah hot gila.
ahha!
:D

Sarah.Rizar said...

hahahahahaha....!!!!
kak fynn gila cantek
owhh..
rmbot tu tak leh tahan..
hehehe,,,,
:p

tinta jiwa said...

wahahaha..

hari ini ini hari gampang ditempat kerja.sangat lah mengkelibutkan kepala.

maka,jalan2 disini.
terlihatkan ini.
damn!!hahahahahaha..

sangat melegakan dari tensi2 yang ada ini..fuuuhh..

reAmin said...

tiga:
*merenung punggung aku*
"mantap!!!"


sahabat bukanlah seorg perv, tapi quote ini sgtlah kelakar. sebab kau perasan perkara itu.

btw, u r great at bintang jatuh.
-smiles-

aainachentak said...

zaman2 rawck isabella neh kak fynn!
hahaha..

cik Puan said...

oh btul la kena scan ini gmbar dua kali baru nmpk muka kak fynn~ cOOl~
hihiii ...

iYda Juhar said...

serius !!!!
aku memang suka bangat sama rambut korang.
ahakkksss. ;)

xerutaN Dir said...

amy search tgk pic nieh kompem igt zaman muda2....

yeah!!! rock kapak!!!

mcm mamat panama dlm hoppers & ahli musik td...