Thursday, November 20, 2008

alahai anak mami

asebab ada orang bikin semangat aku patah, aku letakkan foto2 anak aku utk kalian pecinta kucing.

untuk pengasih reptilia, satu hari nanti aku letak gambar anak aku yang ular sawa pulak. nama dia bobby. tapi aku tumpangkan di rumah along. sebab mama geli sama ular, ayah ada sakit jantung dan suami aku penggeli.

damien ni mengada2. dia suka lensa. macam mami dia. sib baik dedi dia sanggup snap.
layankan ajelah kita2 ni, awak. wuhuhu.

orang lain suka nyonyot jari sendiri.
dia suka jari orang.

atau mungkin dia ni toyol, isap darah penjaga dia.
tapi tu ibu jari kaki, kan?

masa ni dia duduk je. lama gila.
dia suka pose yang ni kot.

suka benar kena geletek.
adeh.

"hello kawan2!!!

psst... mami saya tengah sangat tidak ada semangat untuk menulis. dia tengah marah. jadi mami suruh saya kirim salam pada semua, ok??

ok, kawan2!!!
doakan mami kuat hati semula!!

baiiiiiiiiiiiiiiiiii"

20 comments:

Farah Rosni said...

mcam smokey kwn saya. suka camera.

Z said...

tulah. tadi I saw on my blog list, u posted an entry titled 'najis' then i clicked. nothing. apa-apa pun, u have damien and tri to make u forget about it.

ainfazrin said...

ok, kite doakan hati mami damien terubat cepat.

tapi rasanya tiap kali tengok damien pun mami dah rasa hepi, kan?

aih. geram betul tgk damien kak. collar dia gile smart plak tu. :))

IY.LEEYA said...

kakfynn!! rindu bobby!! mesti dah besarrr. damien sangat comel.

~mademoiselle hana~ said...

saya mahu kidnap dia!!!!! =p

Ladynoe said...

Foto terakhir

"Waiiihhh!!!! geli laaaaaaa!"

ahahahaha. geramnya. Rasa nak adopt sekor lagi kitten. Tapi takut tak dpt nak afford lah. Si Net pun makan sehari 6 peket whiskas tu.

Wahhahaha.Comel! Boleh jadi kawan ketika resah dan sunyi kan?

yakuzen_86 said...

alahai comeynye...
comey cm tuan dia.. ehe~~



(sy x mengampu ye, skdar bkate benar) =)

HANA bUdaK cEkElAt said...

kak fyn sdg marah ye..
mari kita beristighfar bersama..

;p ;p

Pretty_Leeya said...

mami mesti kuat smangat!!!

Anonymous said...

fynn.
Mane pergi post awal tadik? u delete eh? any, just so u know love...
saya sentiasa menyokong kamu dari depan, belakang, tepi,tengah..atas & bawah!
* hughs!*
Thus,jangan pernah patah semangat untuk terus payungkan kasih sayang kamu untuk kami semua.
Tolak tepi aja mereka2 yg berniat jahanam pada kamu.
Nama pun dunia kan? the arts of life takkan lebih berwarna kalau takde si 'pokemon' durjana ni.
Yang penting, kamu harus sentiasa ingat ya, masih ramai sayang bangat sama kamu!

xoxo,
zayna!

capullet360 said...

kenapa tiada semangat..?
kuat sis..

kucin comey...

jaga mami ok..
jangan wat perangai..

sindarellalalala said...

macam tak percaya je damien ni asalnya kucing jalanan.. sekarang sudah comel dan vogue hasil sentuhan umi dan dedinya... wohoooooooo~

tynaizat said...

sape yang lasi semangat kakfynn down ni?
cap ayam btol mereka tu.
haish.

ferienza88hezra said...

damien
jage mami elok2 eyh.
dun wory mami kamu kuat orgnye.
:)
kamu pon musti kuat mcm mami kamu.
t leh jage mami kamu.

T I N A said...

comelnyaaaaa damien ni kak fynn!!
rindu kat kucing i yang dah kene culik :(

Syah Saliman said...

perghh.kucing syah pun ske kamera gak.
dia hitam macam Sallem. (sabrina the teenage witch)

reptilia?urm.aritu nak beli iguana warna ijau daun.ijau terang.mata kuning.perghhhh geram gila.tp org kt umah tak suke.

kenal mengkarung? lagi satu spesis yg kalau kakfynn tgk,mesti nak main2.dia jalan terbang2 macam cicak.ekor panjang.mcm anak iguana lah tp spesis cinonet.mengkarung best sbb badan dia tajam2.warghwargahwargh

SYFNS said...

awww, ini sgt comel!
:)

si hidung besar said...

we want moreee!

hiihihi
damien penghibur hati, semuga kak fynn tak rasa kacau lagi.
:)

iYda Juhar said...

suatu ketika dulu aku langsung tak bley dekat sama kucing atau pon yang seangkatan dengannya.bulu nya itu buat aku geli.heeee.
selalu juga aku jauhkan diri.takot.

dikisahkan cerita,osmate ku ade 2 ekor kucing yang amatlah manje teramat sangat.selalu datang dekat padaku.sampaikan aku penat mau lari.yaa,akhirnya aku mengalah.aku choba belai dia.yer,manja sunggoh.

so,skang dah tak takot kucing lagi sangat.

note:makcik ku ade 10 ekor kucing dirumah nye.

(;

Zeelicious MeowMeow said...

Adoi..
chumel sungguh damien!
nak gomol2 and guling2kan aje dia!
itula,walaupun kucing stray tapi kalau kita jaga and sayang cukup2 mesti dia akan jadi kucing paling chumel skali! :)
me likey! :D