Thursday, February 21, 2013

awek rok kangkang macam saya


carilah awek rok kangkang macam saya.

awek rok kangkang macam saya tak suka hadiah kad.
sebab saya tak tau nak letak mana.
saya takkan buang. sebab sayang.
tapi kad2 itu akan buat saya kena marah je.
sebab menyemak gobok.

carilah awek lasak berogas macam saya.

awek lasak berogas macam saya tak suka dapat bunga.
sebab saya rasa orang yang potong bunga adalah jahat.
sebab pokok2 hidup berzikir.
bila dia kena potong, dia mati.
saya tak suka pembunuh.

carilah awek jenis one of the boys macam saya.

awek jenis one of the boys macam saya tak hadap pujian orang laki2.
sebab geli. rasa gay. rasa "weh, kau dah kenapa?".
kawan dengan orang laki2 ajar saya cakap terus, tegas, tak masuk hati.
kurang gossip. tak leceh nak jaga perasaan.
asal boleh. asal jalan.
kawan2 semua laki2. sama2 laki2 mana ada pegang2.
homo ke apa?.
maka bagus.

carilah awek bengong suka main kembang2 hidung macam saya.
sebab murah.
sebab nakal.

sebab satu hari nanti--
hanya suami2 mereka yang tahu--

awek rok kangkang, lasak berogas, one of the boys dan bengong suka main kembang2 hidung macam saya--
adalah manja.

WIUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!

camat pagi, ami ayeeeeee!!!
tengkiyu sebab ayang ite!!!!

mmuahhhhh!!

7 comments:

eqacashperlala said...

awek rok kangkang macam lu memang sempoiiiiiiiiii!! :D

Nazgold said...

halamakk! cari awek rok kangkang la baru rok!

Dba Asyraaf said...

So true! Respect Kak Fynn! ♥

Anonymous said...

nangih saya baca ni kokping. saya ni kasaq. cakap pun kadang tak cam pompuan. gelak dah tentu bersepah la. nk pakai dress dress ke kasut tumit tinggi ke apa mmg jauh sekali. saya terpikir gak, 'aku dh umo 21 ni, perangai gini ada ke laki nak nanti'. ex saya sebelum ni byk kali suruh jd lemah lembut sikit. saya cuba. bukannya tidak. tp takkan lah terus nk berubah drastik ye dak. pengsan pulak mak saya kt rumah nuh kang tengok anaknya ni berubah mendadak. tp tulah, I'm proud to say that you're my idol. dpt suami yg terima segala apa yg kokping ada. seronok saya tengok. saya harap nnt ada lah utk saya.

Mashitahshahida said...

LOL !!!! So true xD

nurazima haji mohinadin said...

sweetnye la kak fynn. heeee. suke3 :)

izatymohamed said...

Sya pon suke rok style..di tmbah soleh..cool kan..?? Hope to be..