Thursday, December 3, 2009

27 bulan 12

aku tak tahu hendak cakap apa



kalau --
meh.

cakap kat wani.
aku ikut saja.
ramai ke sikit ke.

dan siapa yang datang,
kalau boleh,
pejam mata saja tengok aku.

sebab aku bukan aku lagi.

siapa tengah nak belajar tentang mencantikkan wajah jiwa yang sedang hancur,
memang tepatlah masanya.
paling tepat.

20 comments:

Zinnirah said...

27 bulan 12
itu tarikh lahir saya kak.

=)

Miss Rosy Daisy said...

owh aku suke gambar anda..

**sungguh tiada kaitan~

Precious said...

Mencantikkan wajah jiwa yg sedang hancur? Hmmmm ...

LORD ZARA 札拉 said...

huhuhu~
menariknya~
moga2 ada yang berkongsi ilmu juga seperti Kak Fynn~

=]

P/S : Rindu kamu kak~

mr kay said...

once again..
ada halangan..
hati mau join
erm.
takpe lah.

lain taun je lah akak oi..huhu

ML; Mohd Loqman said...

Apakah ilmu2 yg bakal diturunkan.?
Hehehehe.
I know it's writing. But further detail pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaase.
Hehehehe.
Thank you!

joegrimjow said...

xdapat join

twinktwink♥ said...

you have a great mind ;)

chenta said...

kak fynn,hidup di putrajaya sambil baca puisitepijalan memang lebih indah rasanya dari dulu waktu saya di penang.terasa lebih dekat.

tapi desakan kerja sekarang buat saya kadang2 tak ada masa untuk diri sendiri.

haihhhh..how i wish i can go tapi tak berani nak confirm.can i register first kak fynn??

0belL 0belLa said...

mcm bes je
mnulis english ke k.fyn?

fynn jamal said...

ML:

secara mudahnya, kami kongsikan semua. dan kami mahu cuba bantu siapa2 yg mahu untuk jumpa kekuatan tulisan sendiri *senyum protokol*

chenta:

marilah. sini. bukan di nilai. di cyber sini.

Bee Bee World said...

look interesting kak fynn..pic yg nice...hurmmm

Sue Anna Joe said...

Next one buat kat Itudio kay babe. Sorry bulan ni agak packed. Mwahs.

hatifragile said...

ade 2nd edition tak kak?? heheh

peggy lyssa said...

ohhhhhh damnittt :((((((

Anonymous said...

kenapa perlu tunjuk yg berlurah dendam dan open di dada... kamu bukan sudah tutup seadanya...

fynn jamal said...

sebab nak bukak

Anonymous said...

ahahaha :D jawapan tarbaek!

Anonymous said...

oh fleksibel.

fynn jamal said...

betul betul.