Wednesday, October 6, 2010

bengkel tulis


sudilah.
apa2 rujukan,
klik sini.






ok.
segan.
bye.

13 comments:

Husna said...

macam nak join :D

KERDILDESA said...

ader dapat sijil tak?

Pnaz said...

count me in!

Tini Rahim said...

kenapa suka segan-segan? ish cubit kang :D

urban said...

Idea yang baik.

Sijil Kehadiran

Bengkel Tulis Fynn Jamal
Tarikh:

Kerdil desa. Sijil mesti ada punya. Mahal tu sijil.

Kan Fynn?

seorangFifie said...

akak, yang kali ni nampaknya fie miss lagi. teringin sangat nak pergi tapi rasanya sekarang masa tak sesuai.



tahun depan da ada gaji, kalau ada lagi, fie mesti join. kongsi ilmu cerita kedua, yang paling penting nak jumpa orang yang buat fie hidup semula ni.

zetty noraini said...

ada duit..janji datang..!!serius nak ada duit sebelum 17!..akak..saya tau..saya..saya..titi!

fynn jamal said...

zetty:

kalau dah komfem, email okay?
:)

nurnatasha zakaria said...

aaahhh.
nak join juga.
tapi kan..
jauh. ada kuliah. duit tada.
mcm betul halangan.
kcewa lagi (_ _")

tatap mata aku said...

ini tulis ape? buku? skrip? or lirik?

zetty noraini said...

baik!!

ziela salih said...

macam seronok jer.
tapi sayang dah pulang ke melaka untuk cuti sem.
haisyh!

Rosliza Roslan said...

berkunjung...

visit me at selendangkasih.blogspot.com

salamesrabadi from rosliza roslan