Sunday, May 10, 2009

tiket 3 venus!!

mungkin ada yang menunggu2.
maka ini dia.

ini adalah pesanan wani ardy:

1) tiket 3 venus akan dijual by-hand sahaja. tiada tempahan yang diterima.

2) kaunter dibuka di acara Jom Bersama 3R. cari booth Tangga.

3) cuma 150 tiket akan dijual. setiapnya akan menerima cd yang dibikin khas untuk 3 venus, memuatkan satu lagu kompilasi ketiga2 gadis ini, selain dari lagu individu mereka.

4) informasi tapak kaunter.
capsquare KL
mei 17, 2009
9 pagi ke 3 petang
5) klik sini untuk lanjutan.

seperti biasa, saya pun suka menyelit2.
saya pun ada pesanan. hehehe.
ini saya punya mesej:

1) tolong jangan merusuh. wani baru baik dari cedera ragut.

2) saya pun haram tidak tahu mana nak cari capsquare tu. tanyalah wani.

3) jangan tempah kat saya. saya blur.

4) kalau rasa nak buku merah, cakap awal2. boleh standby.

sekian, terima kasih.
:)

18 comments:

Akupuntatau said...

berita faham. roger =P

Atira Ruslan said...

150 je?
alaaaaaaaaaa.
sengit ni.
:P

Bondarock said...

Fynn ... utk aku satu ya BUKU MERAH itu!!!

marlina said...

wani kena ragut? peragut skrg ni tak reti2 la..
anyway,good luck for 3 venus..

yanot said...

yeah.
saya taw di mana capsqure.
skang gak saye g!
=)

n lee said...

saye mahu buku merahhh:)
tapi sy tak tahu capsqure dimana?????????????

msYuz said...

akhirnya,
ada sebab untuk ke capsquare.

=)

iYda Juhar said...

kepada Puan Fynn,

mau tempah awal2 Buku Merah Versi 2.

huhuhuh.


yang mahu,
saya.

melon. said...

yang paling penting harga kan?
berapa eh?

emma songall said...

waaaa, cant wait nak terpacak tepat kol 9 di capsquare dz 17th.
=)

izzatizaki said...

owh sedihnya..
17 mei tiAda di sini..huhu

joegrimjow said...

alamak
balik mlsia 13 june
sempat tak??
dapat cd pon ok
simpan satu!!

nadia burn said...

capsquare adalah berdekatan dengan jln masjid india. ataupun AIA jln Ampang. sape tak tahu tnye org India. depa mesti tau jln masjid india katner

m-azian said...

Kak, aku mahu satu buku merah.
Dengan pesanan bertulis istimewa, "Teruskan melangkah dengan yakin. Anda bukan sampah."


Boleh tak?
(smile cheekily)

budak biasa said...

5) klik sini untuk lanjutan.


haha.pc terus padam bila klik.

biELa said...

oohh...tau2
yg ade sign board besar2 tuu kan?
Capsquare.
hehehe

imajica said...

aaaaaaa tolong!! kawan saya di KL tak dapat pergi capsquare utk belikan tiket+cd :( siapa yg boleh tolong belikan?? please/?

ilyanim at gmail dot com

. p i s e y . said...

akak.

saya juga nak buku merah!!

mekasheh=)

(tapi,actually macam mana nak dapatkan?haha.maaf,penuntut baru di sini=)