Sunday, October 9, 2011

berdua. di jauh.



dah tiba.
:)
akhirnya;
berdua.

betapa tuhan paling memberi.
doakan kami di sini.




ps: untuk apa saja, emailkan aku.
aku sudah jauh.

aku minta kalian rindu.

36 comments:

Atiqah.Idrus said...

rindu gila

ML; Mohd Loqman said...

Kak, truthfully, when I saw this video, saya rasa gembira sangat. Tak tau kenapa.
Mungkin sebab dah lama tak singgah di Puisi Tepi Jalan kakak ni.
Harap kakak jaga diri sebaik-baiknya di samping hubby kakak di sana. :)

bellabelon said...

comel =)

Wadi AR said...

rindu saya kak

@Fr!^n@ said...

tak payah mintak rindu itu.. memang kami semua rindukan kamu tersangat2..

diharap kau bahagia dan selamat menempuhi dugaan di negara orang..selalu-selalulah update supaya kerinduaan kami ni terubat..!!

jaga diri kau fynn + abg tri!!sayang kamu!

baronWanderer said...

sgt comel kak fynn ngn abg tri

Leeya Azliyah said...

hve fun and be safe kak fynn ! <3

ofi said...

cute :)

em said...

hah memang dah lama pun rindu akak kt sini. ni nak kena rindu balik lah ye? hmmm..

dobot said...

Dari sinar mata, nampak rasa rindunya berkabung. Bertahan lah kak :)
Good luck! We love you kak. Kami support dari jauh okayy. No harm :D

HNYZ H. said...

Walaupun jauh dimata , namun kakak dekat dihati kami :)

Pendekar Berkuda said...

aku doakan kamu bahagia di situ...

menguntum senyum indah cinta yang mekar mewangi...

Zulkifli Zahari said...

sumpah memang rindu . Haha . Mohon update puisi slalu ea kokpin !
TQ =)

amalina sahaja said...

kak fynn, jaga diri. saya doa dari jauh.
lebiuuu



pstt UK dgn Russia tak jauh. mcm mana ni? hihi

joegrimjow said...

selamat mencari ilmu

The Girl said...

take care on the other side of the world kakak!

Niksu Rashid said...

ala, message kat inbox fb tak balas pun. hehe. take care kak fynn and hasben :)

along nordin said...

memang akan selalu rindu pada awak fynn.
sampai bila2 pun saya tetap rindu awak.

Pesona Algebra said...

so sweet <3

Pesona Algebra said...

so sweet <3

Pesona Algebra said...

so sweet <3

Si Cantik Jelita said...

sweetnya!! :)

Johan 'Champ' Radzi said...

Menonton video ini membuat aku percaya tentang harapan, cinta, dan takdir.

alololooo, semoga kekal insyaallah :)

Kepal Man said...

mohon rindu kak fyn

Farah said...

oh. Sangat manis.Semoga dirahmati selalu.

ps: anda selalu di hati. kakak.

-•»Á®ÐZMÀ®Ñ«•- said...

baru lepas google image Almaty..

cantik tempatnya ya..

.

didie (: said...

saya didie (:
walaupun kak fynn tak dapat datang event kami jumaat nanti, saya lagi happy tengok akak happy (:
have a nice holiday there!

fAdiciSm said...

so sweeettttttt

rindu kak fynn manisssssss!!!!!

yui92 said...

rindu jugak =p

♥naematulsaadahismail♥ said...

jauh pun xapa.janji berdua kan? take care both of u sis&hasben

noonitomyamm said...

comel kamu berdua =D...
semoga berjaya disana=)

disaster me said...

comel kak fynn :3

pemuzik jalanan said...

Awak sangat awesome, dulu lagi saya suka baca cerita awak dgn abg tri. Jujur sangat. Moga bahagia selalu :)

Syamimi Azhar said...

ini nama apakah. lovely.
ok takbest kensel ; comels!

EZAN IDMA said...

rinddddddduuuuuuuuu

hauru said...

,rindu nak denga sore akak (: ahaaha