Wednesday, November 17, 2010

seketul buku kumpulan ranap

...


terdiam.
cuma itu.

bila yap kata:
"RANAP is the current bestsellers at Siverfish Bookstore."

cantik sungguh eidul adha tahun ini.


terima kasih semua.
terima kasih.

23 comments:

Fika Rozaidi said...

tahniah kak fynn!

dill said...

mana butang LIKE ye?

LIKE

LIKE

LIKE

LIKE

kami sentiasa sokong Kak Fynn!

Yaniey Cikedies said...

=) walaupun saya belum dapatkan RANAP... saya nak ucapkan tahniah kak fynn

kueh bakar said...

buku? mph takdop ker?

sapphire said...

tahniah kak fynn
saya dah beli satu

secara "kebetulan" saya pergi sehari sebelum hari pelancaran... :)

ringo said...

steady kak fynn

Anonymous said...

saya nak ranappppp

shahirahkhairudin said...

tahniah kakak. RANAP tak setebal mana tapi pengisiannya tebal berganda dari itu.

wei kawan-kawan blogger.. tak payah tunggu MPH.. order online saja biar lenguh tangan Kak Fynn sign buku tu :p

CekLa said...

buku boleh dapat di silverfish sj ke?

Rafidah Bakri said...

congrat kak fynn

Shahrul Shaharuddin said...

Nice dowh buku ko Fynn.. cool! korang yang tak de lagi tu, cecepat beli..

yours
SH

tira said...

pergh!!!!
terbaikla kak fynn,..
love u always!!!
=)

tira said...

pergh!!!
terbaekla kak fynn....
love you alwats!!!!
=)

anon said...

cayaaaaa lah..<3 (^^)v

p/s : tingin nk tngkp gambo ngan akak laa..

OrangBiasa said...

boleh order online ke? bagaimana nak order?

zulhadiri said...

tahniah fynn. anda berhak merasainya. :)

BuBu said...

fynn..
still waitin for Ranap delivery..
huhu.. xpe.. sabar ni.. hehe

♥naematulsaadahismail♥ said...

waw..taniah :)

putih said...

di mana nak carik ranap? saya carik tapi tak jumpa -__-

Fadilah Doly Johan said...

tahniah....

Ayyman Rahim said...

Agak ah. Mcm mana nak order?

Congrats! said...

Congrats! patut dah buat lama dulu.

Anonymous said...

masih ad buku ini pada tahun 2012, saya ingin membelinya