Sunday, November 14, 2010

sebaran ranap pertama: silverfish







semua ini takkan ke mana,
tanpa setiap kalian yang sentiasa setia selama ini.

terima kasih.
kerana degil utk mendengar cakap2 orang ttg gilanya aku.
dan terima kasih.
kerana turut sama meneman gila aku.

17 comments:

TepeT said...

hey penulis, kau berhak utk semua kerja2 keras kau.

KoDiE WaNiEtab said...

TAHNIAH!!! fynn....
pelancaran buku yg menarik n sempoi.
suke event itu...
hope dpt shoot pic kamu lagi....

Sim said...

*thumbs up :D

silauanmata said...

TAHNIAH!!! FYNN...
best event......n hope dpt shoot pic kamu lg di event yg laen plak...
n tQ sbb gune pic silauanmata (rasa bangga).....

Anonymous said...

sebab kami sama gila
sebab tu kawan juga dengan orang gila
dengar cakap dari si gila

kak, biar kita gila
tapi kita tak sendiri

A. said...

:)

dill said...

biar orang lain kata gila.


tapi bukan kita.


pemuisi jiwa semua

paRi2 hiTAM said...

saya nak..saya mahu..saya nak...saya mahu...saya nak...

..cuma lihat kulitnya
aku dah jatuh cinta
..kalau isinya?
mungkn aku separuh gila

dobot said...

Teruskan kak fynn! ;)

sastraboy said...

kakak.

ada lagi ranap ni?

fynn jamal said...

sastraboy:

ada. kena cakap samap yap. dia publisher.

http://dealbion.blogspot.com/2010/10/ranap-oleh-fynn-jamal.html

mosyuki borhan said...

santai lah kau pny event kawan~

mosyuki borhan said...
This comment has been removed by the author.
SUPERNORMAL said...

nak ranap ;(

Pedy Shah said...

macam kelas tutorial...menarik!! Tahniah kak fynn!!

Anonymous said...

blm habis baca...arghhh blm habis baca..ku dalami setiap isinya RANAP kak..indah..hehe =)

aszyan--(^_^)

AkUiStInI3 said...

nak tnya, dkt mana boleh beli ranap..sbb sy dkt sabah.. tak tau ada jual kat sini ke tak??