Monday, July 21, 2008

mahu umumkan.

dengan ini, aku, nur affina yanti jamalludin, ingin mengkhabarkan yang aku ini akan dinikahkan untuk dijadikan suri hazrilfitri hadzir pada ogos terakhir 2008.

majlis akan pada tahun baru di kota tinggi, johor.
juga nilai, negeri sembilan.

nanti aku sampaikan tarikh untuk kalian turun menggegar, ya? merdeka ini, sekadar ada keluarga. tidak ada yg hebat2, cukup cuma melepaskan yang wajib.

doakan, ya?

*tiba2 aku malu untuk terus menulis.*

nanti2 lah ya?

*senyum dan gigit bibir sendiri*

26 comments:

lidah said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh tahun ni terus.
hahahah aku nak kad.

mollyjinxed said...

owhhhhhhhhhhhhhhhhhh

cepatnye

betul kata incik lidah moley ni..
tahun ni terus

:)

congratulations!!

Sue Anna Joe said...

Tak sabar deh. Nanti boleh kita bukak The Wives Club Ummphhffthh! Then kita buat video joget banyak-banyak masa suami pergi kerja. The Dancing Housewives. Hehehe.

Suka Bebel said...

wahhh bagusss!! perkara baik2 jangan ditunda2. wajib yang utama. tahniah tahniah!!

tri said...

alhamdulillah.. hah, the dancing housewives? hahaha! takpe. cadangan anna direstukan. janji dance kat rumah. hahaha!

yg penting suami pon boleh join bila blk keje! gila2 punya dance! takde hal!

ainfazrin said...

waaaaaaaaaaaaaa.

akhir ogos.merdeka.

alhamdulillah. tahniah kak fynn dan en. tri.

eeee.seronoknye. seronoknye!!

Anonymous said...

hey
congrats!
finally you found your light eh?
im happy for you
:)

- your silent reader and a fan of your poems

Anonymous said...

sile jemput saye
huhuhu


-icha-

Dyana Halim said...

kak fynn, tahniah..

setelah bermacam yang kak fynn alami..

saya tumpang gembira. ;)

Farah Rosni, said...

wah. mcm mereka di atas. tahun ni teruss! hehe.

tahniah.

princessanna said...

fffyyyyynnnnn darlin.....i am soooo happy for you....so soon...so excited... i'm excited too!!! ;D

SYFNS said...

tahniah tahniah tahniah. (:

bulan. said...

alhamdulillah.
terima kaseh,Tuhan! =)

cik jz said...

tah-ni-ah!

(:

*yay*

[siti] said...

congrates!!~

adinda anne said...

wahh!
nak pegi jugak boleh :)

jannatunnaem said...

tahniah...:)


pembaca gelap anda.:)

maira.adreanna said...

tahniah2. kt nilai kt ne? t gtaw lah ,boley pegi :D

n u r i d r i n said...

kak fynn,
congrates!
semoge terussss bahagia,
thn ini teruss!yeah!

IY.LEEYA said...

akak!! nak jadi flowergirll!!
hahahahahha :D

Ena said...

tahniah kak fynn!!! =)

farhanna said...

wahh tahniah! kau yang kahwin,aku pulak senyum gatal.haha.

meen.menox said...

congrats! :D

[cikyin]@->-- said...

congrats fynn & tri!
even dis is my 1st visit ur site, tp dh cukup utk tumpang korang punye happy feeling ni..so sweet!!

p/s : puisi2 korang sgt indah..

Sunshine in the morning said...

hye sis..
moga bahgia selalu

Anonymous said...

tahniah! harap dijemput diluar peminat sana yang sudah lama kagum sama karya2 anda, terima kasih dan semoga harap bahagia hingga hayatnya.